انواع گوشت

زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
فهرست مطالب …
انواع گوشت
در ادامه مدیریت سوپر گوشت محمد در آستانه اشرفیه در این مقاله بیان کرده است که انواع گوشت به شرح زیر می باشد.
گوشت قرمز: گوشت قرمز از حیواناتی مانند گاو، گوسفند، بز و شتر به دست می آید. این نوع گوشت دارای مقادیر زیادی آهن، روی و ویتامین B12 است.
گوشت سفید: گوشت سفید از حیواناتی مانند مرغ، بوقلمون، اردک و غاز به دست می آید. این نوع گوشت دارای چربی و کالری کمتری نسبت به گوشت قرمز است.
گوشت ماهی: گوشت ماهی منبع خوبی از پروتئین، اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین D است
این مطالب را از دست ندهید